Vila Gani

December 6, 2021

Doli nga shtypi libri “Eni Lena: Pro Make Up Artist Classes”

Nga Artemisa Kastrioti“Pro Make Up Artist Classes” është libri më i ri i atores dhe master make-up artistes me emër Eni Lena. Ky libër është botuar […]
December 3, 2021

Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”

December 3, 2021

Suksesi i rradhës për LDA Balkan “LEAPin Albania 2021”

Më 27 Nëntor 2021, u mbajt me sukses për të pestin vit radhazi konferenca ndërkombëtare LEAPin Albania e organizuar nga Leadership Development Association Balkan. Në sallën […]
November 12, 2021

EKREM BARDHA-PAS ARRATISJES

EPISODE ME PËRMASA MESAZHESH TË MËDHA EKREM BARDHA KRIM I SHËMTUAR NGA PARTIZANËT PETRIT DUME DHE JOSIF PASHKO Në vjeshtën e vitit 1943, një lajm i […]