Vila Gani

December 10, 2021

GJON ZEFI LULGJURAJ VLERE E KOMBIT SHQIPTAR.

Televizioni i Shqiptarëve të Amerikës dhe unë personalisht e kemi përjetuar medhimbje të thellë largimin e papritur dhe të parakohëshëm nga kjo jetë të ish koleguttonë […]
December 10, 2021

Evropa përballë Kosovës

Evropa përballë Kosovës Për pakicën ,,hyjnore serbe,,ka kaluar koha e privilegjeve si në kohën e ish-Jugosllavisë! Në asnjë vend të botës demokratike dhe të lirive njerëzore,organizimet […]
December 10, 2021

Rugby Champions Cup. “Bath” – “Leinster”. Forecast by Vadim Skochka

Premier League finalist Bat will begin their rugby home championship cup against Irish club Leinster. The British missed the first round due to the postponement of […]
December 6, 2021

Cili ishte qëllimi i konferencës Albanian Dreamin’ 2021?