November 12, 2021

EKREM BARDHA-PAS ARRATISJES

EPISODE ME PËRMASA MESAZHESH TË MËDHA EKREM BARDHA KRIM I SHËMTUAR NGA PARTIZANËT PETRIT DUME DHE JOSIF PASHKO Në vjeshtën e vitit 1943, një lajm i […]
October 29, 2021

E vërteta e masakrës Greke të korrikut 1914- Si Enver Hoxha tradhtoi Panaritin për Haxhi Qamilin!

Historia genocidit grek për shfarosjen e një fshati me 375 banorënë 2-10 korrik 1914 nga Greqia, dhe heshtja e historiografisë shqiptare. “Kush kontrollon të kaluarën, kontrollon […]
October 29, 2021

Gjenocidi grek mbi një Shekull halë në fyt të Shtetit dhe qeverive Shqiptare!

I nderuar President i Republikës së Shqipërisë, Shkelqesia Juaj, z. Ilir Meta! Rrethanat politiko-ekonomike e strategjike ballkanike dhe më gjërë si dhe zhvillimi i rrjedhave të […]
October 29, 2021

Masakra e Panaritit, si u fsheh nga historia gjenocidi grek!

I nderuar Kryetar i Akademise se Shkencave te Shqiperise, Akademik Gudar Beqiraj. Per dijeni Kryeministerit te Republikes se Shqiperise z.Sali Berisha.Une qe po ju shkruaj nga […]
October 28, 2021

Genocidi grek dhe heshtja e qeverive shqiptare në 100 e ca vjet!

Detyrimi që unë po shkruaj rreth këtyre krimeve të planifikuara antinjerëzore të kryera në ato vite nga ushtria e rregullt e shtetit grek , nuk vjen […]
October 28, 2021

Televizori i Shqiptarëve të Amerikes – 22 Vjet me Shqiptaret e Amerikes!

Me mbështetjen e fuqishme e të përgjegjëshme të komunitetit shqiptaro-amerikan dhe rrjetit të kolegëve në Detroit Michigan, i motivuar me dashuri e mirësi, i pajisur me […]
October 28, 2021

Nënë Tereza nënë e gjithë botës!

Vite dhe shekuj do të kalojnë dhe pasardhësit tanë në gjithë globin me siguri do të shprehen me admirim e do të ndjehen krenarë e të privilegjuar para gjithë […]
October 28, 2021

EKREM BARDHA-SHQIPËRINË E KEMI SYNYMI YNË DUHET TË JETË KOSOVA…

SHQIPËRINË E KEMISYNYMI YNË DUHETTË JETË KOSOVA– takimi me Abaz Ermenjin në Paris – Nxitjen për të shtuar interesin ndaj çështjes kombëtare të Kosovës do ta […]
October 28, 2021

EKREM BARDHA-PAS ARRATISJES

EPISODE ME PËRMASA MESAZHESH TË MËDHA EKREM BARDHA KRIM I SHËMTUAR NGA PARTIZANËT PETRIT DUME DHE JOSIF PASHKO Në vjeshtën e vitit 1943, një lajm i […]