Vila Gani

December 10, 2021

Edhe, një Shtatore tjetër e Shenjta Nëna Teresa në Brooklyn – New York.

December 10, 2021

Remembering Bob Dole and One Soldier’s Legacy

Sen. Bob Dole on a balcony outside his Minority Leader’s office at the U.S. Capitol in 1990. (Photo Michael Geissinger/Library of Congres)I could not have known at […]
December 10, 2021

Ngjyrat e sinqerta të piktorit Astrit Tota

Para disa ditësh u hap në qytetin White Plains afër Nju Jorkut ekspozita e piktorit Astrit Tota. Merrnin pjesë artëdashës dhe personalitete të diasporës shqiptare në […]
December 10, 2021

Ndonjëra nga Kazermat e Ushtrisë së Kosovës të marrë emrin ,,Gjeneral Klaus Reinhardt,,

Ndonjëra nga Kazermat e Ushtrisë së Kosovës të marrë emrin ,,Gjeneral Klaus Reinhardt,,Me rastin e vdekjes se Gjeneralit gjerman Klaus Reinhardt dhe komanda e tij ushtarake […]