Ndonjëra nga Kazermat e Ushtrisë së Kosovës të marrë emrin ,,Gjeneral Klaus Reinhardt,,

GJON ZEFI LULGJURAJ VLERE E KOMBIT SHQIPTAR.
December 10, 2021
Ngjyrat e sinqerta të piktorit Astrit Tota
December 10, 2021

Ndonjëra nga Kazermat e Ushtrisë së Kosovës të marrë emrin ,,Gjeneral Klaus Reinhardt,,

Ndonjëra nga Kazermat e Ushtrisë së Kosovës të marrë emrin ,,Gjeneral Klaus Reinhardt,,Me rastin e vdekjes se Gjeneralit gjerman Klaus Reinhardt dhe komanda e tij ushtarake në NATO për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës,propozojmë që ndonjëra nga Kazermat e Ushtrisë së Kosovës të marrë emrin e tij.Për këtë i propozojmë Ministrisë së Mbrojtjes dhe në bashkëpunim me qeverinë e Kosovës,që të marrë në miratim këtë propozim qytetar te shtetit tonë!Çikago,3 dhjetor 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *