Writes

November 12, 2021

EKREM BARDHA-PAS ARRATISJES

EPISODE ME PËRMASA MESAZHESH TË MËDHA EKREM BARDHA KRIM I SHËMTUAR NGA PARTIZANËT PETRIT DUME DHE JOSIF PASHKO Në vjeshtën e vitit 1943, një lajm i […]
October 29, 2021

E vërteta e masakrës Greke të korrikut 1914- Si Enver Hoxha tradhtoi Panaritin për Haxhi Qamilin!

Historia genocidit grek për shfarosjen e një fshati me 375 banorënë 2-10 korrik 1914 nga Greqia, dhe heshtja e historiografisë shqiptare. “Kush kontrollon të kaluarën, kontrollon […]
October 29, 2021

Gjenocidi grek mbi një Shekull halë në fyt të Shtetit dhe qeverive Shqiptare!

I nderuar President i Republikës së Shqipërisë, Shkelqesia Juaj, z. Ilir Meta! Rrethanat politiko-ekonomike e strategjike ballkanike dhe më gjërë si dhe zhvillimi i rrjedhave të […]
October 29, 2021

Masakra e Panaritit, si u fsheh nga historia gjenocidi grek!

I nderuar Kryetar i Akademise se Shkencave te Shqiperise, Akademik Gudar Beqiraj. Per dijeni Kryeministerit te Republikes se Shqiperise z.Sali Berisha.Une qe po ju shkruaj nga […]