Writes

October 28, 2021

Genocidi grek dhe heshtja e qeverive shqiptare në 100 e ca vjet!

October 28, 2021

MEDIA SHQIPTARO – AMERIKANE NË PEISAZHIN MEDIATIK AMERIKAN. “ALBTVUSA”, TELEVIZIONI I SHQIPTARËVE TË AMERIKËS

Gani Vila, drejtor i Televizionit të Shqiptarëve të Amerikës, në një rrëfim ekskluziv dhënë editorit të gazetës “Dielli” të Vatrës në New York, Sokol Paja, shpjegon […]
October 28, 2021

Nënë Tereza nënë e gjithë botës!

October 28, 2021

EKREM BARDHA-SHQIPËRINË E KEMI SYNYMI YNË DUHET TË JETË KOSOVA…

SHQIPËRINË E KEMISYNYMI YNË DUHETTË JETË KOSOVA– takimi me Abaz Ermenjin në Paris – Nxitjen për të shtuar interesin ndaj çështjes kombëtare të Kosovës do ta […]