Masakra e Panaritit, si u fsheh nga historia gjenocidi grek!

Genocidi grek dhe heshtja e qeverive shqiptare në 100 e ca vjet!
October 28, 2021
Gjenocidi grek mbi një Shekull halë në fyt të Shtetit dhe qeverive Shqiptare!
October 29, 2021

Masakra e Panaritit, si u fsheh nga historia gjenocidi grek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *