Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”

Suksesi i rradhës për LDA Balkan “LEAPin Albania 2021”
December 3, 2021
Doli nga shtypi libri “Eni Lena: Pro Make Up Artist Classes”
December 6, 2021

Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *