Suksesi i rradhës për LDA Balkan “LEAPin Albania 2021”

EKREM BARDHA-PAS ARRATISJES
November 12, 2021
Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”
December 3, 2021

Suksesi i rradhës për LDA Balkan “LEAPin Albania 2021”

Më 27 Nëntor 2021, u mbajt me sukses për të pestin vit radhazi konferenca ndërkombëtare LEAPin Albania e organizuar nga Leadership Development Association Balkan. Në sallën e konferencave në Tirana Business Park, në konferencë morën pjesë rreth 210 pjesëmarrës të grupmoshave të ndryshme.
LEAPin Albania 2021 zgjati rreth 4 orë dhe përfshiu fusha të ndryshme bazuar në tema që i përshtaten më së miri profilit profesional të folësve dhe e vendosin atë në një kontekst më rinor dhe bashkëkohor.

LEAPin Albania u hap me fjalimet përshëndetëse nga Presidenti i Shoqatës për Zhvillimin e Lidershipit Ballkan, z. Marilo Meta, Drejtoresha e Burimeve Njerëzore dhe Menaxherja e LEAPin znj. Iva Durdaj, duke vazhduar me fjalimin e drejtuesve të bordit rajonal të LDA Ballkan, duke falenderuar folësit, mbështetësit e eventit. dhe të pranishmit që zgjodhën ta kalonin të shtunën ndryshe. LEAPin Albania mblodhi së bashku 9 folës, individë të njohur që kanë pasur sukses në fusha të ndryshme si sipërmarrje, politikë, art, arsim, kulturë, aktrim, gazetari, televizion etj.

LEAP nënkupton Learn (mësoj), Engage (angazhim), Act (vepro), Progress (progres) dhe synon të bashkojë në një samit të gjatë e interesant folës motivues, të cilët ndajnë përvojat e tyre të jetës dhe motivojnë të rinjtë për të arritur qëllimet e tyre. Të ftuar nderi të samitit ishin: Michael Hoeft, Elsa Skenderi Rakipllari, Sazan Guri, Habit Hajradini, Kristaq Xharo, Altin Borici, Enisa Kadrii, Richard Russell, dhe Xhevat Bajrami.
“Jemi të emocionuar që mbajmë për të pestin vit LEAPin Albania 2021. Vizioni ynë i përbashkët është të aktivizojmë, fuqizojmë dhe forcojmë potencialin rinor përmes asistencës, edukimit, rrjetëzimit dhe shkëmbimit të njohurive për të përmirësuar fuqinë punëtore dhe profesionalizmin në Shqipëri”, tha Marilo. Meta, President i LDA Balkan & Leader Salesforce Community Albania.

“Ne besojmë se potenciali i të rinjve është një lëvizje për të ardhmen dhe për një të nesërme më të mirë. Ne inkurajojmë të rinjtë në Shqipëri të përfshihen në organizatat rinore. Mesazhi ynë është të mbështesim dhe ndihmojmë njëri-tjetrin me parime progresive për të ardhmen e vendit,” theksoi Marilo Meta.
“Është thelbësore të jesh një dëgjues aktiv në tema si të folurit publik, vetë-përmirësimi, politika, inovacioni dhe marketingu, që ndikojnë drejtpërdrejt në karrierën e të rinjve. Kjo konference ishte shumë e dobishme sepse të gjitha sfidat me të cilat mund të përballet një i ri në ditët e sotme për të pasur sukses u ndanë nga folësit me publikun. Në fund të kësaj konference, shpresojmë që të rinjtë të kenë një mentalitet të ndryshuar drejt suksesit dhe mundësive që mund të gjenden në vendin tonë,” tha Qëndrim Hoxha, Zëvendës President dhe CEO i LDA Balkan në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 3 =