Lajme nga Komuniteti

December 6, 2021

Cili ishte qëllimi i konferencës Albanian Dreamin’ 2021?

Marilo Meta: Albanian Dreamin’ u organizua në Tiranë me 22 Maj 2021 për vitin e dytë rradhazi me një vizion të përbashkët që është të fuqizohen […]
December 6, 2021

Doli nga shtypi libri “Eni Lena: Pro Make Up Artist Classes”

Nga Artemisa Kastrioti“Pro Make Up Artist Classes” është libri më i ri i atores dhe master make-up artistes me emër Eni Lena. Ky libër është botuar […]
December 3, 2021

Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”

Nga E.B., Nju Jork“Samba Griega” është një video muzikore, rezultat i bashkëpunimit mes dy krijuesve shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në New York, fotografit/regjisorit Ilir Rizaj […]
December 3, 2021

Suksesi i rradhës për LDA Balkan “LEAPin Albania 2021”

Më 27 Nëntor 2021, u mbajt me sukses për të pestin vit radhazi konferenca ndërkombëtare LEAPin Albania e organizuar nga Leadership Development Association Balkan. Në sallën […]
October 25, 2021

Promovim libri, promovim vlerash, një veprimtari e bukur te “Bijtë e Shqipes”

Shoqata “Bijtë e Shqipes” ne Filadelfia tashmë ka bërë një emër të mirë, të nderuar si shoqatë që vazhdimisht organizon veprimtari të shumta atdhetare, kulturore, përkujtimore, […]
October 25, 2021

Apel i mërgatës shqiptare në botë për mbështetje të Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane

Jemi dëshimtarë të një epoke kohore të lavdishme të popullit Shqiptar, posaçërisht të çlirimit të Kosovës nga kolonializmi serb si dhe avancimi i të drejtave të […]
October 25, 2021

MINISTRI I MBROJTJES SË KOSOVËS ARMEND MEHAJ DO VIZITOJË VATRËN MË 16 TETOR

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës z.Armend Mehaj do të kryejë një vizitë zyrtare në selinë qëndrore të Federatës Panshqiptare të Amerikës Vatra në New […]
October 25, 2021

Një libër për historinë e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë

Adnan Mehmeti President i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë Kur nisëm rrugëtimin e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerkanë, nuk menduam që do të vijë dita për të përgatitur […]
October 25, 2021

Kanada/ Përparim Kapllani: Historia shqiptare, minierë thesaresh të pazbuluar

Përparim Kapllani është autor i disa librave në shqip dhe anglisht, ndër të cilat mund të përmenden romanet “The Thin Line”, “The Last Will”, librat me […]

Lajme te tjera