KËNDI I EMIGRANTIT
October 28, 2021
MALËSIA E MADHE PËLLËMBË E THESAR
October 28, 2021

VIZION

VIZION


Gazetarja Jola Rexho në një program i formatit Talk Show, sjell para jush një herë në javë, të rinjtë dhe këndvështrimin e tyre mbi jetën në diasporë dhe perspektivën e tyre në SHBA , etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *