MALËSIA E MADHE PËLLËMBË E THESAR

VIZION
October 28, 2021
MEMO
October 28, 2021

MALËSIA E MADHE PËLLËMBË E THESAR

MALËSIA E MADHE PËLLËMBË E THESAR


Një cikël emisionesh ideuar dhe realizuar nga drejtori i ALBTVUSA, Gani Vila kushtuar kontributit të pazëvendësueshëm, të malësorëve të Malësisë së Madhe, duke nxjerrë në pah nëpërmjet dokumentarëve, intervistave dhe krijimeve artistike, vlerat e pazëvendësueshme të kësaj krahine të shquar për patriotizëm art dhe kulturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *