HISTORIA SHQIPTARE
October 28, 2021
EKREM BARDHA-PAS ARRATISJES
October 28, 2021

THANK YOU

THANK YOU


Shqiptarët janë të parët të ndihmojnë njerëzit në nevojë, por e kanë si zor të falënderojnë të suksesshmit. Një emision me të ftuar në studio, drejtuar me mjeshtëri dhe dashuri nga drejtori i ALBTVUSA z. Gani Vila, për të vlerësuar të gjithë biografinë, jetën e veprimtarinë e tyre mbushur me detaje kaq interesante, për t’u thënë në emër të gjithë shqiptarëve: “Faleminderit, Thank You !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + fifteen =