MALËSIA E MADHE PËLLËMBË E THESAR
October 28, 2021
KOMBI YNË
October 28, 2021

MEMO

MEMO


Një analizë e zgjeruar e fakteve të ngjarjeve të javës nën këndvështrimin dhe objektivin e kryeredaktorit Rafael Floqi, vjen dy herë në javë . Një mënyrë që ju shtyn të mendoni më thellë për dukuritë dhe ngjarjet dhe të nxirrni konkluzionet tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 5 =