MEMO
October 28, 2021
RUBRIKA SPORTIVE
October 28, 2021

KOMBI YNË

KOMBI YNË


Një hapësirë me studime, dokumente dhe m dokumentarë ilustrues nga Rafael Floqi, për të treguar Shqipërinë e vërtetë, historinë e kombit tonë, krenarinë për të djeshmen dhe të sotmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 5 =