KËNDI I EMIGRANTIT

JETA NË KOMUNITET
October 28, 2021
VIZION
October 28, 2021

KËNDI I EMIGRANTIT

KËNDI I EMIGRANTIT


Problemet e emigracionit, thellimi i njohjes ligjore , problemet që hasen nga bashkatdhetarët, sillen para jush me synimin për të ndihmuar sado pak në lehtësimin e dhe njohjen ligjore të problemeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *