JETA NË KOMUNITET

SHQIPONJAT FLASIN SHQIP
October 25, 2021
KËNDI I EMIGRANTIT
October 28, 2021

JETA NË KOMUNITET

JETA NË KOMUNITET


Jeta dhe veprimtaria e Diasporës së Amerikës në syrin e korrespondencave tona nga Michigani, New Yorku , Chicago etj. Një arkivë e gjallë e reportazheve të reporterëve tanë Rafael Floqi, Beqir Sina, etj nga veprimtaritë, patriotike, politike, kulturore dhe sportive të komunitetit shqiptar në SHBA . Një memorie e gjallë e diasporës të Amerikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − nine =