MINISTRI I MBROJTJES SË KOSOVËS ARMEND MEHAJ DO VIZITOJË VATRËN MË 16 TETOR

Një libër për historinë e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë
October 25, 2021
Apel i mërgatës shqiptare në botë për mbështetje të Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane
October 25, 2021

MINISTRI I MBROJTJES SË KOSOVËS ARMEND MEHAJ DO VIZITOJË VATRËN MË 16 TETOR

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës z.Armend Mehaj do të kryejë një vizitë zyrtare në selinë qëndrore të Federatës Panshqiptare të Amerikës Vatra në New York me datë 16 Tetor 2021 ( e Shtunë) ora 11:00 am. Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës z.Armend Mehaj dhe delegacioni që e shoqëron do të pritet nga autoritetet më të larta drejtuese të Vatrës, patriotë, veprimtarë, media, personalitete të diasporës dhe aktivistë kombëtarë. Me këtë rast përveç vatranëve ftohen edhe bashkatdhetarët shqiptarë në New York e më gjërë që të bëhen pjesë e këtij takimi vëllazëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *