Mbretëresha Silvia e Suedisë zgjedh Gezim Gashin si udhëheqës të Fondacionit saj

How To Write A Winning Personal Statement For Grad School
October 5, 2021
Restoranti “Noma” i Rene Rexhepit shpallet sërish ‘Restoranti më i Mirë në Botë’
October 25, 2021

Mbretëresha Silvia e Suedisë zgjedh Gezim Gashin si udhëheqës të Fondacionit saj

Gezim Gashi jë emër i suksesshëm në industrinë e muzikës në Los Angeles dhe duke qenë shqiptari i parë që është një ndër themeluesit e shkollës së artit në Amerikë, duket sikur pasion e ka të sfidojë veten. Së fundmi ai ka bërë të ditur përmes një statusi në rrjetin social Facebook se Mbretëresha Silvia e Suedisë e ka zgjedhur atë si udhëheqës të Fondacionit të saj me ShBA. Një organizatë kjo e themeluar nga Mbretëresha Silvia së bashku me Organizatën Botërore të Shëndetit (WHO – World Health Organization). Gashi tashmë ka punuar me mentorë në USA për një kohë në rolin e tij si drejtor programi, ku lehtëson programimin e studentëve dhe të rinjve me cilësi të lartë.  Në vitin 2019, Gezim Gashi u bë shqiptari dhe suedezi i parë që filloi një gjimnaz në SHBA – Instituti Prestigjioz i Arteve dhe Inovacionit OCS në Los Angeles. Gezim tani është një debutues me librin e tij të parë të vetë-ndihmës “Unlocked: The Power of You” i cili do të dalë në treg më 29 nëntor 21 në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *