“E kishte paralajmeruar me pare”, ky eshte autori i sulmit me shigjeta ne Norvegji.

Aktori 90 vjeçar William Shatner, udhëton në hapësirë
October 25, 2021
Kanada/ Përparim Kapllani: Historia shqiptare, minierë thesaresh të pazbuluar
October 25, 2021

“E kishte paralajmeruar me pare”, ky eshte autori i sulmit me shigjeta ne Norvegji.

Të paktën katër persona kanë vdekur dhe disa të tjerë mbetën të plagosur pas një sulmi me hark në Norvegji. Policia në Kongsberg, në jug-lindje të vendit, arrestoi të dyshuarin. Motivet e sulmit nuk janë përcaktuar ende.

Mediet në Norvegji raportojnë se bëhet fjalë për Reiner Winklarson, i cili është vënë në pranga.

Sipas medieve norvegjeze, autori i dyshuar i sulmit duket se e ka njoftuar sulmin një video të publikuar në YouTube, disa ditë më parë.Nuk dihen detaje të tjera mbi personin e dyshuar përveçse u dërgua në stacionin policor në qytetin e Drammen.

Të paktën katër persona kanë vdekur dhe disa të tjerë mbetën të plagosur pas një sulmi me hark në Norvegji. Policia në Kongsberg, në jug-lindje të vendit, arrestoi të dyshuarin. Motivet e sulmit nuk janë përcaktuar ende.

Mediet në Norvegji raportojnë se bëhet fjalë për Reiner Winklarson, i cili është vënë në pranga.

Sipas medieve norvegjeze, autori i dyshuar i sulmit duket se e ka njoftuar sulmin një video të publikuar në YouTube, disa ditë më parë.Nuk dihen detaje të tjera mbi personin e dyshuar përveçse u dërgua në stacionin policor në qytetin e Drammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *