#mbretereshaSilviaESuedise #gezimGashi #fondacioni

October 25, 2021

Mbretëresha Silvia e Suedisë zgjedh Gezim Gashin si udhëheqës të Fondacionit saj

Gezim Gashi jë emër i suksesshëm në industrinë e muzikës në Los Angeles dhe duke qenë shqiptari i parë që është një ndër themeluesit e shkollës […]