HIT PARADE
October 28, 2021
HISTORIA SHQIPTARE
October 28, 2021

UNIVERS

UNIVERS


Ashtu siç e ka titullin një emision që ngërthen një univers të tërë tematikash dhe këndvështrimesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 3 =