#neneTereza

October 28, 2021

Nënë Tereza nënë e gjithë botës!

Vite dhe shekuj do të kalojnë dhe pasardhësit tanë në gjithë globin me siguri do të shprehen me admirim e do të ndjehen krenarë e të privilegjuar para gjithë […]