RUBRIKA SPORTIVE
October 28, 2021
HIT PARADE
October 28, 2021

ARGUMENT

ARGUMENT


Një emision i drejtuar nga gazetari Rafael Floqi, një herë në javë "Jeta sociale politike dhe kulturore e diasporës dhe e vendlindjes nën skanerin e analizës së të ftuarve në studio, nën pyetjet investiguese të drejtuesit të emisionit, për të hyrë më në hollësi tek detajet që na shqetësojnë të gjithëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *