#masakraGreke #gjenocidi #100vjet

October 28, 2021

Genocidi grek dhe heshtja e qeverive shqiptare në 100 e ca vjet!

Detyrimi që unë po shkruaj rreth këtyre krimeve të planifikuara antinjerëzore të kryera në ato vite nga ushtria e rregullt e shtetit grek , nuk vjen […]