#masakraGreke #gjenocidi

October 29, 2021

Gjenocidi grek mbi një Shekull halë në fyt të Shtetit dhe qeverive Shqiptare!

I nderuar President i Republikës së Shqipërisë, Shkelqesia Juaj, z. Ilir Meta! Rrethanat politiko-ekonomike e strategjike ballkanike dhe më gjërë si dhe zhvillimi i rrjedhave të […]