albtvusa

October 28, 2021

Genocidi grek dhe heshtja e qeverive shqiptare në 100 e ca vjet!

Detyrimi që unë po shkruaj rreth këtyre krimeve të planifikuara antinjerëzore të kryera në ato vite nga ushtria e rregullt e shtetit grek , nuk vjen […]
October 28, 2021

Televizori i Shqiptarëve të Amerikes – 22 Vjet me Shqiptaret e Amerikes!

Me mbështetjen e fuqishme e të përgjegjëshme të komunitetit shqiptaro-amerikan dhe rrjetit të kolegëve në Detroit Michigan, i motivuar me dashuri e mirësi, i pajisur me […]
October 28, 2021

Nënë Tereza nënë e gjithë botës!

Vite dhe shekuj do të kalojnë dhe pasardhësit tanë në gjithë globin me siguri do të shprehen me admirim e do të ndjehen krenarë e të privilegjuar para gjithë […]
October 28, 2021

EKREM BARDHA-SHQIPËRINË E KEMI SYNYMI YNË DUHET TË JETË KOSOVA…

SHQIPËRINË E KEMISYNYMI YNË DUHETTË JETË KOSOVA– takimi me Abaz Ermenjin në Paris – Nxitjen për të shtuar interesin ndaj çështjes kombëtare të Kosovës do ta […]