albtvusa

December 6, 2021

Cili ishte qëllimi i konferencës Albanian Dreamin’ 2021?

Marilo Meta: Albanian Dreamin’ u organizua në Tiranë me 22 Maj 2021 për vitin e dytë rradhazi me një vizion të përbashkët që është të fuqizohen […]
December 6, 2021

Doli nga shtypi libri “Eni Lena: Pro Make Up Artist Classes”

Nga Artemisa Kastrioti“Pro Make Up Artist Classes” është libri më i ri i atores dhe master make-up artistes me emër Eni Lena. Ky libër është botuar […]
December 3, 2021

Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”

Nga E.B., Nju Jork“Samba Griega” është një video muzikore, rezultat i bashkëpunimit mes dy krijuesve shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në New York, fotografit/regjisorit Ilir Rizaj […]
December 3, 2021

Suksesi i rradhës për LDA Balkan “LEAPin Albania 2021”

Më 27 Nëntor 2021, u mbajt me sukses për të pestin vit radhazi konferenca ndërkombëtare LEAPin Albania e organizuar nga Leadership Development Association Balkan. Në sallën […]